Zinc Sunscreen Mini Face & Sport SPF 30 - Mud Tint, 15 g

89 kr

27 kr

Produkten är tyvärr slutsåld.

Suntribe Zinc Sunscreen Face & Sport Mud Tint är ett naturligt, ekologiskt och säkert solskydd för ansiktet med solskyddsfaktor 30. Denna zinkpasta-solkräm är specifikt utvecklad för medvetna människor med en aktiv livsstil, som ställer höga krav på sitt solskydd. Suntribe Face & Sport används utbredd av sportare runt om i världen eftersom solskyddet sitter kvar på huden även vid tuffa fysiska aktiviteter med mycket vattenkontakt och svettning. Perfekt för cykling, simning, skidåkning, surfing, vandring med mera!

Mud Tint har en tonad nyans som skapas av ekologiskt kakaopulver. Produktens avskalade formula gör den skonsam för huden, samtidigt som risken för allergiska reaktioner minimeras. Det fysikaliska UV-filtret med zinkoxid skapar ett tjockt lager på huden som reflekterar solens skadliga UVA och UVB-strålning (97% blockering av UVB-strålar). Med denna solkräm behöver du inte oroa dig för att skadliga kemikalier ska utsätta dig eller miljön för fara.

  • 100% naturlig solkräm för sportaktiviteter.
  • Skonsam för huden och säker för korallrev.
  • Mycket resistent mot vatten och svettningar.
  • Hypoallergenisk - lämplig för barn och alla hudtyper.
  • Kommer i en plastfri click-to-open plåtburk.
  • Fri från parabener, alkohol, konserveringsmedel, parfym och syntetiska kemikalier.

Användning:

Används främst till ansiktet, men passar även bra på toppen av händerna, axlarna och fötterna. Fungerar att använda vid alla temperaturer men kan upplevas som hård vid kallare temperaturer. Vid kontakt med huden blir produkten lätt att applicera. Vi rekommenderar att förvara metallburken i fickan, eller att hålla den i handen några minuter om den upplevs som för hård. Metallburken har en unik "click-to-open"-funktion. Den har inga gängor och krånglar inte med sand. Man trycker helt enkelt på kanten av burken för att släppa luftförslutningen och öppna den.

  • Vid extrema väderförhållande (stark sol i kombination med vatten/snö) och långvarig solexponering, applicera ett synligt vitt lager av solkrämen över ansiktet. För bästa skydd ska du se ett tydligt vitt lager, speciellt över känsliga delar som näsan, öronen, läpparna och under ögonen.
  • Vid svag sol eller under två timmars solexponering räcker det att gnida in solkrämen tills den blir transparent.


Ingredienser (INCI):
Cocos nucifera oil (kokosolja)*, Cera alba (bivax)*, Zinc oxide (zinkoxid utan nanopartiklar), Naturliga färgämnen: Kakaopulver° (Mud Tint), Järnoxid (Retro Red), Ultramarin (Ocean Blue). °Ekologisk

Återvinning / Sortering:
Förpackningen sorteras som metall.

Tillverkad i EU.