Det här är vi


Helen & Magnus Wembrand här. Vi bor i Åre men har våra rötter i Hofors, Gästrikland.

Vi driver tillsammans Magnus företag Wembrands World AB  och Helens företag Butik La Baita Verde - Den Gröna Stugan, vilken denna web-butik tillhör.

Vi har 2 barn, Victor och Fanny, och en Irländsk setter vid namn Bruno. 

Vi har jobbat med färg, färgsättning, inredning och skapande i 25 år i vår butik Happy Homes. Vi sålde butiken och måleriet 2017 och flyttade till Åre. 

Nu har vi startat den här lilla web-butiken och en fysisk butik i Duved, La Baita Verde - Den Gröna Stugan, på Karolinervägen 23. 

Vi har även en liten vinimport och pysslar med lite annat också. Mer info om vad vi gör på vår hemsida Wembrandsworld.com

Vi är dåliga på att följa trender så i vårt hem låter vi saker som vi gillar få flytta in. Varje sak får gärna ha en historia som vi kan fundera över. Vi tänker också funktion och mening.

Vi tycker att det är viktigt med ekologiska och schyssta produkter för kroppen och hemmet.

Vårt hem är personligt och lite så där "operfekt". Vi inreder gärna med återbruk, begagnat, loppisfynd och ibland nytt. Det speglas också i Butik La Baita Verde.

På fritiden är vi i skogen, på fjället eller på sjön. Vi reser gärna runt i vår VW-buss och upptäcker nya platser. Vi har hittat ett sätt att leva där vi kan jobba lite mindre och få mer fritid. Det passar oss:)

Det var lite om oss. Vi hoppas att du tänker lite som vi om vad som är viktigt för planeten, människorna och miljön.

Kul om du hittar något i vår butik. En fin inredningsdetalj, något ekologiskt för din kropp eller ett vardags-redskap som hjälper dej att välja bort plast. 

Ha det gott

Helen & Magnus