Tandborstfodral I Bambu - Barn , The Humble CO

I lager.
Antal: 3
79 kr

40 kr

Tandborstfodral i bambu. Passar tandborste för barn.

Ett tandborstfodral av naturlig bambu är ett miljövänligt sätt att förvara din bambutandborste när du reser istället för plastfodral.

Tandborstfodral tillverkat av 100% bambu. Det passar till Humble Brush vuxentandborste samt även till andra tandborstar. Skölj av din tandborste efter att du använt den, slå av vattnet och låt den gärna torka en stund innan du stoppar in den i fodralet. Det mår både tandborste och fodral bäst av. Ett tandborstfodral i bambu är perfekt för att skydda tandborsten på resan. Tandborste köps separat.


Material: Tandborstfodralet är tillverkat av Moso-bambu som är naturligt nedbrytbart. Pandor äter inte Moso-bambu! Bambu är lätt och starkare än trä och samtidigt naturligt fläckresistent och antibakteriell. Tekniskt sett är bambun ett gräs och inte ett träd. Bambun är den snabbast växande plantan i världen och kräver inga bekämpningsmedel eller konstgödsel för att växa vilket gör den till ett starkt ekologiskt val. Bambun är ytbehandlad med ett naturligt vax och loggan har lasrats in. Ytterförpackningen är tillverkad av 100% återvunnet material och tandborsten är packad i ett komposterbart transparent papper som är skapat från växter. Ansvarsfullt tillverkad i Kina.

Skötselråd: Tandborstfodralet ska förvaras torrt och bör inte blötläggas. Vårda ditt bambufodral med kärlek och olja in med en ekologisk matolja vid behov.✔️ biodegradable
✔️ vegan
✔️ environmentally friendly packaging
✔️ dentist approved