Presentbox med 6 tvålar - Kaliflower Organics

I lager.
Antal: 1

299 kr

Fasta tvålar i en fin liten box! 

Tvålarna tillverkas av Kaliflower Organics. 

Boxen innehåller 6 tvålar som väger 40 g styck. Perfekt som present eller om du vill prova våra olika sorter för att hitta dina favoriter. 

Innehåller följande tvålar: Fr v: Green Clay Lemongrass, Black Clay Licorice, Purple Clay Frankinsence, Rasul Lava Clay Vetiver, Indigo Lavender och Coal & Clay Tea Tree Mint.

Boxen innehåller också ett fint kort med en liten beskrivning av varje tvål. Boxen är packeterad med fint silkespapper och lokalt producerad träull.

Detta är en uppskattad gåva till födelsedag, mors dag, anställda, studentpresent. Till kollegan eller läraren.


Om Kaliflower Organics :

"Kali är en stark och vildsint gudinna. Hon symboliserar kraften som hjälper oss att ta bort destruktiva beteenden och vanor ur våra liv. Allt som inte längre gynnar oss, sådant vi egentligen inte behöver. Hon står för sanning och kämpar mot okunnighet och lögner.

Detta har inspirerat oss mycket i skapandet av våra produkter; bort med allt som egentligen inte behövs eller gynnar oss och fram med mera kunskap och sanning! Det är enkelt, vi vill behålla det som är bra och gör gott, resten skippar vi! Det som växte fram när allt onödigt var borta kallade vi för Kalis blomma. Så föddes KaliFlower Organics! Vi skapar enkla, naturliga och ekologiska produkter som vi själva vill använda. All tillverkning sker i vår verkstad i Värmland.

Våra produkter är godkända av organisationen Grön Salong och vi är medlemmar i NOC Sweden, en branschorganisation för ekologiska tillverkare av kropps- och hudvård"