Ekologisk handgjord Tvål - Shea & Avokado, ingen tillsatt doft, Malin i Ratan

75 kr

60 kr

Produkten är tyvärr slutsåld.

Beskrivning:

En handgjord ekologisk tvål som passar extra bra som krämig duschtvål och återfuktande hand- och hårtvål.

Passar torr och känslig hy och är extra vårdande och återfettande. Vid användning som schampo passar tvålen torrt hår och flagig hårbotten, den är fuktgivande och vårdar hår/hårbotten.

Berikad med ekologiskt sheasmör och avokadoolja, vilket gör tvålen krämig.

Denna tvål har ingen tillsatt doft vilket vi rekommenderar till barn och till dig som inte tål parfymerade produkter. Vid mycket känslig hud eller hårbotten rekommenderar vi också parfymfritt.

Innehåll:

Tillverkad med certifierad ekologisk förtvålad kallpressad Rapsolja (svensk), Kokosfett, Olivolja, Sheasmör, Kakaosmör och Avokadoolja. 

Ingredients: Sodium canolat, Sodium cocate, Glycerin, Aqua, Sodium olevate, Sodium shea Butterat, Sodium cocoa butterate, Sodium avocadate. 


Tips:

Tvålen kan användas av både vuxna, barn och husdjur. Den torkar inte ut huden och när den används ger den en mjuk och extra krämig känsla. Det är enkelt att arbeta upp ett rikt och härligt lödder med tvålen och löddret uppskattas särskilt av de som använder tvålen som shampoo eller duschtvål.

Mycket omtyckt som raktvål då den återfuktar så bra.

Vid hårtvätt, börja med att blöta tvålen och arbeta upp ett lödder i händerna. Massera tvålen i blöt hårbotten, arbeta upp ett rikligt lödder och massera noga. Skölj sedan ur ordentligt. Tvätta gärna håret två gånger. Undvik kontakt med ögonen. Avsluta gärna med en surskölj och kallskölj.

Tvålen är en mångsidig produkt  som kan ersätta såväl duschkräm som schampo, ansiktsrengöring, lotion och raklödder i ditt badrum. Du och miljön sparar in flera förpackningar genom att använda en tvålkaka. Många behöver inte längre smörja in sig när de använder extra vårdande tvål som rengöring, det innebär att även lotion-förpackningen kan fasas ut vilket minskar på onödiga förpackningar ytterligare.


Skötselråd:

Tvålarna trivs bäst om de får hänga eller ligga luftigt, tex på en tvålhängare, på en luffa-kudde, eller på ett specialdesignat tvålfat i keramik. Eller välj en tvål på rep och häng den på lämplig krok. Det kan också vara bra att växla mellan två tvålar, då hinner de torka upp mellan användningarna och räcker längre! Recensioner 

Anna 

    

"Guud vad jag älskar denna tvål!! Så otroligt snäll mot mina känsliga händer som inte gillar vinterkyla och handsprit. Återfettar huden superbra! Rekommenderas starkt!!"

Ulla Gunberg 

    

"Härlig tvål för hela kroppen!! Superbra till till torra händer."

Frida 

    "Jag som alltid haft fett hår fick plötsligt torrt och sprött hår efter att jag haft Covid-19. Den här tvålen har gjort underverk för mitt risiga hår! Nu glänser det och ser inte alls så trött och livlöst ut längre. Jag märker att huden mår väldigt bra av tvålen också. Tvålen funkar för lite handtvätt också, om man vill minimera packningen vid resa."

Ida 

    "Har atopiska eksem som blossar upp ibland och däremellan fortfarande väldigt tunn och torr hud. Jag var så tveksam när jag blev medlurad till butiken första gången. Allt gjorde ont, tvål sved i ansiktet, shampoo kändes som syra i hårbotten, varför skulle det här vara nå annorlunda? Det var som magi! Min pojkvän har fortfarande roligt åt hur hoppa upp och ner glad jag blev men han vill också alltid ha sin mynta& eukalyptus varje gång jag beställer härifrån. Jag har aldrig köpt tvål/shampoo någon annan stans sedan dess och det här är min absoluta favorit."

Gunilla Ågrahn 

    "Denna tvål är verkligen härlig. Den löddrar bra, ger mjuka händer och är toppen då den inte luktar."