Massageborste för torrborstning, Vitoljad Björk & Tagel. Iris Hantverk

325 kr

Produkten är tyvärr slutsåld.

Det finns många anledningar att torrborsta sig. Torrborstning exfolierar skonsamt och hjälper huden att förnya sig, det bidrar till att hålla porerna öppna och rena så att smuts och toxiner lättare kan transporteras ut. Torrborstning stimulerar även lymfsystemet och ökar blodcirkulationen. Det kan även hjälpa till att minska stress och muskelspänningar, reducera celluliter samt ge huden en ny mjukhet och lyster.

Det finns olika metoder för torrborstning och vi har här valt att illustrera en av dem. Vi rekommenderar att du berikar dig i ämnet för att hitta den metoden som passar dig bäst. Borsten ska som det låter alltid användas torr. Det är viktigt att välja en borste som känns lagom hård mot huden. I början kan det kännas lite men det går snabbt över allt eftersom huden vänjer sig.

Denna borste är tillverkad i björk med borst i tagel och är endast avsedd för torrborstning. Vid rengöring av borsten - blöt borstet lätt och massera med handen in en liten mängd duschtvål och skölj av. Undvik att blöta trät. Låt därefter borsten torka med borstet nedåt så vattnet rinner bort från trädelen.

Vill du ha en utan skaft, annan form eller något hårdare borste så fungerar alla våra badborstar även för torrborstning.

Vikt 146 gram
Längd 38,5 cm
Bredd 5 cm
Höjd 4,3 cm